maanantai 7. tammikuuta 2008

Tervetuloa HM blogiin

On Loppiaisen jälkeinen maanantai, 7.1.2008 ja näin uudehkon vuoden kunniaksi, sekä mielessä liikkuvien ajankohtaisten tapahtumien kommentoimiseksi päätin sitten ruveta blogariksi minäkin.

Aika näyttää mitä tänne ilmaantuu ja ilmaantuuko mitään jäljemmin. Nyt laittelen kommenttia ja ajatusta siitä mitä mielessä on.

Huom! Sivulla on myös Googlen mainoksia, enkä vastaa niiden sisällöstä, tms. Asiallisia niistä voit tietysti klikkailla vapaasti, jos niin haluat.

--------------------------------

Tuomioja, Skepsis ja ateismi

Eilen Ylen TV uutiset näyttivät ja kertoivat Tampereen mormonikirkon ja Lappeenrannan Lappeen-kirkon ilmeisistä tuhopoltoista. Kirkonpolttajat asiallaan konkreettisesti siellä.


Vaan YLE Radiouutiset 07.01.2008 08.15 kertoi myös exministeri Erkki Tuomiojan olleen omalla tavallaan "tulitikkuleikeissä" ja se tapahtui puheessa Skepsis-yhdistyksen tilaisuudessa. Siellä ateistiksi tunnustautunut Tuomioja vaati esim. kirkon ja valtion eroa, uskonnottomien "uskonnonvapauden" eli vapauden uskonnosta kunnioittamista jne. Myös hän toi esille kärsineensä huonosta omastatunnosta (!) , jouduttuaan rauhoittelemaan Muhamed-pilapiirroskohua. Hänen mielestään ilmeisesti rienauksen salliminen sanan vapauden nimissä on pyhä asia ja huonoa makua täytyy saada osoittaa. Sosialistina Tuomioja varmaan on ylpeä siitä miten Sanan- ja sananvapaus on toteutunut sosialistisissa yhteiskunnissa?

Ja siitä päästäänkin siihen mikä on ihmiskunnan suurin uhka, jos katsellaan viimeisen vuosisadan aikaansaannoksia, jolloin Tuomiojan kannattama aatesuunta on päässyt vaikuttamaan?

-Ateismi, ateismi, ateismi

Puna-armeija perääntyi Kiovasta 1919. Tšekan Sadovaja-kadun päämaja oli ollut yksi kidutuskeskuksista.
(
Kommunismin musta kirja).Ja suurin syyllinen nimenomaan oli ateismin kommunistinen/sosialistinen ilmenemismuoto. Siis niiden tahojen hirmuteot, jotka lauloivat Suomen demareiden tavoin "Kansainvälistä."

Tuntenette biisin? Se voisi mennä näinkin:"Tää on viimeinen taisto, rintamaamme yhtykää, ja huomispäivän kansat on, hmm, jugoslaavit keskenään."

Neuvostoliitto: 20 miljoonaa, Kiina: 65 miljoonaa, Vietnam miljoona, Pohjois-Korea 2 miljoonaa, Kambodza 2 miljoonaa, Itä-Eurooppa miljoona, Latinalainen Amerikka 150 000, Afrikka 1,7 miljoonaa, Afganistan 1,5 miljoonaa jne. Yhteensä arviolta 75-100 miljoonaa.

Raskaat on laulun lunnaat.

Hitlerin natsismi ei yltänyt samaan. Okkultisti Hitler ei ollut mikään pyhäkoulupoika eikä kansallissosialistinen puolue pyhäkoululuokka, mutta saldonsa 25 miljoonaa uhria on pöyristyttävä luku tietty myös.

Jos pyhäkoulusta ja uskonnollisesta kasvatuksesta puhutaan, niin sitä Tuomioja idolinsa Dawkinsin mukana kammoksumassa. Vaan oliko Jokelan tragedian joukkosurmaaja jonkun uskontokunnan edustaja tai kasvatti? Ei, vaan tunnustuksellinen ateisti.

Että sellaisia lisää, Tuomioja?

-----------------------------


Ei kommentteja: