perjantai 9. lokakuuta 2009

Viikon eSpecial HUTI! menee...

Suomen tasavallan hallitukselle 1.10.2009 tehdystä päätöksestä, että Mediamaksu eli Ylevero on tulossa käyttöön 2012, vuoden alussa.

"Kansan" laajasti teilaama ja epäoikeudenmukaisena pitämä Ylevero on siis tulossa. Pakkorahastuksena talouskohtaisesti, katsottiin tai kuunneltiin Ylenantia sitten tahi ei. Sama maksu rikkaille ja köyhille, palatsiin tai opiskelijaboxiin. Yrityksille on tulossa maksuun porrastusta. (Niissä lie enemmän portaita, kuin asuinkämpissä ellei asu Kämpissä, heh).

Vaikka itse ei haluisikaan katsoa sitä jumalattomuutta, rienausta ja riettautta, on sitä kuitenkin PAKKO rahoittaa. Se siitä OFF-nappulasta.
Missä omantunnonvapaus? Kansalainen ei voi maksun tultua voimaan enää protestoida heittämällä TV:n mäkeen ja irtisanomalla luvan. Vapaaseen markkinatalouteen kuuluva "kuluttajan oikeus" on vaihtunut komentotaloudenomaiseksi pakkosyötöksi.

Mediamaksun aivoitellutta ja esittänyttä parlamentaarista työryhmää on johtanut kansanedustaja Mika Lintilä (kesk), varapuheenjohtajina toimivat kansanedustajat Tarja Filatov (sd) ja Jari Koskinen (kok).

Ryhmän jäsenet: kansanedustajat Bjarne Kallis (kd), Martti Korhonen (vas), Anni Sinnemäki (vihr), Raimo Vistbacka (ps) , Ulla-Maj Wideroos (r). Lisäksi alivaltiosihteeri Martti Hetemäki valtiovarainministeriöstä, ylijohtaja Liisa Ero liikenne- ja viestintäministeriöstä, toimitusjohtaja Kari Väisänen Taloudellisesta Tiedotustoimistosta ja yhteiskuntatieteiden tohtori Juhani Wiio, (muuten vain jostain ilmeisesti).

Työryhmän pääsihteeri; oikeustieteen kandidaatti Jussi Tunturi. Muut sihteerit; viestintäneuvos Elina Normo, neuvotteleva virkamies Kirsi Miettinen ja apulaisosastopäällikkö Kristiina Pietikäinen.

Asiasta muualla:

http://www.tekniikkatalous.fi/viihde/article333466.ece

http://marjaleenakirjonen.blogspot.com/2009/10/ylen-mediamaksu-pakkorahastuksena.html

http://www.vapaasana.net/blogi/2009/10/mediamaksu-poistaa-protestimahdollisuuden

Mihin valuvat Ylen rahat?

Kysyy Iltalehti: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009100410354473_uu.shtml

--

TÄYSIMITTAINEN KAPINA MEDIAMAKSUA VASTAAN-ryhmä netissä

Yleveroa vastustavassa netin Facebook-ryhmässä 8.10.2009 klo 13.25 oli jo hulppeat 46 281 jäsentä.

Ryhmän sivulla sanotaan mm: "Ei poikkeustalouksia"-linja on totaalisesti vastoin ihmisoikeuksia. Sokeat, televisiottomat ym. - tämähän on vain ensimmäinen loputtomien pakkomaksujen sarjassa. Lisäksi tuo maksu tulee nousemaan milloin milläkin tekosyyllä aina "tarvittaessa". Ovatko suomalaiset todella niin idiootteja, että antavat tämän mennä läpi ilman taistelua, vai nousemmeko barrikadeille todistaaksemme päinvastaista?

Ei kommentteja: